Ανακοινωσεις:

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Σαρώνει ο Δήμαρχος τις γειτονιές της πόλης, Αμεσες επαφές με τους πολίτεςΟ Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης και επικεφαλής της παράταξής μας κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, κάνοντας πράξη την υπόσχεσή του, ότι θα βρίσκεται πάντα σε συνεχή άμεση επαφή με τους πολίτες, εκτός από τις καθημερινές συναντήσεις μαζί τους στο  Δημαρχείο εδώ και ένα μήνα  ,  έχει ξεκινήσει να συναντιέται μαζί τους κάθε Δευτέρα στις γειτονιές τους.

Αθρόα ήταν  η μέχρι τώρα συμμετοχή του λαού της πόλης στις επαφές και συζητήσεις με έναν ουσιαστικό και συγκροτημένο διάλογο του Δημάρχου στις; γειτονιές του Ελαιώνα, Αγ. Παρασκευής, Πολεμιστών, Σουρμένων, Ελληνικού και Ανω Αργυρούπολης, η οποία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016.


Στις μέχρι τώρα συναντήσεις του με τους κατοίκους της κάθε γειτονιάς,  συνομίλησε μαζί τους κάνοντας απολογισμό των πεπραγμένων της διοίκησής του για την κάθε περιοχή και άκουσε από "πρώτο χέρι" τα όποια προβλήματα που εκείνοι αντιμετωπίζουν, γιατ. όπως χαρακτηριστικά αναφέρει πάντα, η διοίκηση οφείλει να τα γνωρίζει και να δίνει άμεσες λύσεις σ' αυτά.

Η επόμενη συνάντηση του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου και στελεχών της διοίκησής του με τους δημότες και κατοίκους θα  γίνει στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής Αγ. Βαρβάρας Αργυρούπολης, τη Δευτέρα, 4 Απριλίου, 6:30 μμ.  Γραφείο Τύπου, 29-3-2016

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου