Ανακοινωσεις:

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Απίστευτες αποκαλύψεις για τα έργα της πρ. διοίκησης έρχονται στο φως


Η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν αποκαλυπτική.
Μία – μία αρχίζουν και έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι ατασθαλίες και η κακοδιαχείριση του Δήμου μας από την πρώην διοίκησή του.
Όπως δήλωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος, κ. Γ. Κωνσταντάτος, δεν θα συγκαλυφθεί τίποτε και κανένας. Εφεξής, σε κάθε συνεδρίαση του Δ.Σ., θα ενημερώνεται το Σώμα για κάθε θέμα της προηγούμενης διοίκησης που βρίσκεται και παραμένει μέχρι σήμερα ανοιχτό.
Θα έρχονται ΟΛΑ στην επιφάνεια για να ενημερώνεται ο λαός της πόλης.
Ετσι, στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο κάλεσε δημόσια και μπροστά σε δεκάδες δημότες τον πρώην δήμαρχο και την ομάδα του να απαντήσουν στα πιο κάτω ερωτήματα και να πουν :

1.      - Ποιος είναι επιτέλους αυτός ο κρυφός «ευγενικός» χορηγός  (έτσι τον ονόμασαν οι ίδιοι) των μαύρων εργασιών, άξιας πολλών χιλιάδων ευρώ,  που έγιναν το 2013, παράνομα και χωρίς αποφάσεις, στο Κολυμβητήριο. Ενός έργου, που, σημειωτέον, δεν έχει παραλάβει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και που το θεωρεί παράνομο.
2.      - Ποιοι είναι αυτοί που έκαναν… εμπόριο ανταλλακτικών αυτοκινήτων στο υπόγειο του Κολυμβητηρίου;
3.      - Γιατί εξόφλησαν τιμολόγια άξιας 15.000 ευρώ για έργο στο γήπεδο της Αργυρούπολης, το οποίο όμως είναι ανύπαρκτο, μιας και δεν έγινε ποτέ!
4.      - Ποιος εισέπραττε τα χρήματα και για πόσο διάστημα για τα 76 συνολικά οστεοφυλάκια στο νεκροταφείο Ελληνικού, που δεν τα είχε η Υπηρεσία του Δήμου, όπως ενημέρωσε τη Διοίκηση;
Όλα αυτά έρχονται για πρώτη φορά στο φως από την μέχρι τώρα έρευνα της νέας Διοίκησης του Δήμου που συνεχίζεται.

ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΕΣ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ήταν η απάντηση από τον πρώην Δήμαρχο, ενώ οι άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης και, κυρίως, εκείνη, που πριν και μετά τις εκλογές φαίνεται να αποτελεί το «δεκανίκι» της παράταξης του πρ. δημάρχου – όπως έχουμε πολλές φορές καταγγείλει - έκαναν πως δεν άκουσαν!

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος «Έχω υποσχεθεί στους δημότες μας πλήρη διαφάνεια και όλα θα έρχονται στο φως. Δεν θα συγκαλύψουμε κανέναν. Θα επαναφέρουμε την νομιμότητα και την διαφάνεια στην πόλη μας.

Γι αυτό και έδωσα πρώτος, όπως είχα υποσχεθεί, το «Πόθεν Εσχες» μου στην  δημοσιότητα, όταν άλλοι το έκρυβαν και το κρύβουν ακόμη από τους πολίτες».

Λοιπόν κύριοι της Αντιπολίτευσης – πρώην διοίκησης, σας ρωτάμε ακόμη μία φορά,  θα απαντήσετε στα ερωτήματα που σας θέσαμε δημόσια;
Top of Form


27-11-2014

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου