Ανακοινωσεις:

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Φτάνει πια! Όχι άλλη παραπλάνηση και ψεύδη κ. Κορτζίδη


Με έκπληξη διαβάσαμε το δελτίο τύπου της παράταξης του κ. Κορτζίδη, στο οποίο αναφέρει πως η διοίκηση του κ. Κωνσταντάτου επέβαλλε το ποσό των 10 € για εγγραφή στα αθλητικά προγράμματα, παρά την ένταξη του ΟΝΑΔΕΑ στη ρύθμιση των ληξιπροθέσμων οφειλών, και, επίσης, ότι οφείλει μια εξήγηση για αυτό!

Με την ανακοίνωση αυτή ο κ. Κορτζίδης και οι σύμβουλοί του που, για ακόμη μία φορά, παραβλέποντας τα δεδομένα αποδεικνύεται ότι είναι, εκτός από διαστρεβλωτές της αλήθειας, και ανίδεοι!  Γιατί, τα έσοδα των συνδρομών και των εγγραφών, είναι αντισταθμιστικά, που σημαίνει, ότι από αυτά πληρώνονται οι γυμναστές που προσλαμβάνει ο Αθλητικός Οργανισμός! Καμία σχέση δεν έχουν με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές!!

Όσον αφορά την εγγραφή στα αθλητικά προγράμματα που επικαλείται η παράταξη του κ. Κορτζίδη τον ρωτάμε  τα εξής:...


Στα προγράμματα κολύμβησης υπήρχε, ή δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια εγγραφή ;

Στα προγράμματα ενόργανης γυμναστικής υπήρχε, ή δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια εγγραφή;

Στα προγράμματα ρυθμικής γυμναστικής υπήρχε, ή δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια εγγραφή;

Επίσης, αναρωτιόμαστε με ποιά λογική δεν υπήρχε εγγραφή στην αεροβική γυμναστική και στην αντισφαίριση; Μήπως ,γιατί εκεί υπήρχε μεγάλη συμμετοχή και άρα αρκετές …. ψήφοι για τον κ. Κορτζίδη;

Πολίτες δύο κατηγοριών ακόμα και στα αθλητικά προγράμματα!

Αυτή είναι η αλήθεια, όσο κι αν κάποιοι, σκόπιμα ή μη, εθελοτυφλούν, τα δεδομένα τους διαψεύδουν!

Με την απόφασή αυτή η διοίκηση του κ. Κωνσταντάτου επιφέρει την επιβαλλόμενη ισονομία και την ισοπολιτεία.

Κάθε ένας που συμμετέχει στα αθλητικά προγράμματα του ΟΝΑΔΕΑ έχει τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες υποχρεώσεις! Δεν μπορεί να υπάρχουν… κορόιδα που πληρώνουν και  έξυπνοι ,ή ημέτεροι, που δεν το κάνουν!

Καταλαβαίνουμε απόλυτα την απογοήτευση και το σάστισμα της παράταξης  του κ. Κορτζίδη,  καθώς βλέπει πως, αυτά που δεν έκανε στα «άγονα» χρόνια της διοίκησης της, γίνονται τώρα και με πολύ γρήγορους ρυθμούς!

Το έχουμε τονίσει πολλές φορές, το λέμε, δυστυχώς,  ακόμη μία. Σταματήστε επιτέλους να ψεύδεστε και να παραπλανάτε κ. Κορτζίδη.


 Γραφείο Τύπου, 19-11-14

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου