Ανακοινωσεις:

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Είναι ντροπή να πανηγυρίζει ο Κορτζίδης για το αν θα κλείσουν τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ.


Με μια υβριστικού τύπου ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος κ. Κορτζίδης εξαπολύει, για μια ακόμη φορά, επίθεση λάσπης στον επικεφαλή της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ, κ. Γιάννη Κωνσταντάτο, χρησιμοποιώντας, όπως κάνει πάντα, απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και τη γνωστή μέθοδο διαστρέβλωσης των δηλώσεων.

Πανηγυρίζει για το αν θα κλείσουν τα πολυΙατρεία του ΕΟΠΥΥ και έτσι θα εκτεθεί, δήθεν, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης που διαμαρτυρόμενος για αυτό το ενδεχόμενο, κατόρθωσε και έλαβε δημόσια σχετική διαβεβαίωση για το αντίθετο από τον αρμόδιο υπουργό.

Ο Δήμαρχος πανηγυρίζει θέλοντας, προφανώς, ο ίδιος να δει να κλείνουν τα ιατρεία, μιας και επενδύοντας πολιτικά μονίμως στο κακό, στο μπάχαλο και την οξύτητα, νιώθει ικανοποιημένος και δικαιωμένος! Θέλει να πιστεύει, ότι με αυτόν τον τρόπο μπορεί να κρύβει την ανύπαρκτη θέση και την απουσία του έργου του στον ενιαίο δήμο.

Προς αποκατάσταση λοιπόν της αληθείας, την οποία ο δήμαρχος του αρέσει να διαστρεβλώνει για ιδιοτελείς λόγους επαναλαμβάνουμε για μία ακόμη φορά:


Ως ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ κάναμε έγκαιρα το καθήκον μας με την άμεση μαζική συγκέντρωση ενημέρωσης-συζήτησης με τους δημότες, με την υπογραφή από αυτούς και την κατάθεση σε κάθε αρμόδια αρχή ενός ξεκάθαρου Ψηφίσματος Διαμαρτυρίας και Θέσεων και, στη συνέχεια, όπως είχαμε δεσμευτεί στους δημότες, αλλά και όπως  έπραξαν πολλοί άλλοι Δήμαρχοι της Αθηνάς, επισκεφτήκαμε τον αρμόδιο υπουργό και δίδοντά του το Ψήφισμα διαμαρτυρίας των δημοτών τον αναγκάσαμε να δεσμευθεί με δημόσια δήλωσή του ON CAMERA. Παράλληλα, δηλώσαμε πως αυτό μας καλύπτει και ότι, αν τυχόν ο υπουργός πράξει το αντίθετο, θα μας βρει άπέναντι του.

Όλα αυτά πριν ο δήμαρχος «ξυπνήσει» από τον λήθαργό του και «αντιγράψει»  καθυστερημένα τις δράσεις μας, παρ’ ότι γνώριζε από καιρό την εξέλιξη του θέματος και δεν έκανε απολύτως τίποτε, αγνοώντας ακόμη και την πρόσκλησή μας να παρευρεθεί στη σχετική συγκέντρωση – ενημέρωση των δημοτών μας.

Στη συνέχεια, με πρόσφατη ανακοίνωση μας στηρίξαμε τον αγώνα των γιατρών μας και δεσμευτήκαμε δημόσια ότι, αν τυχόν κλείσουν τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ και ο υπουργός φανεί ασυνεπής στη δημόσια δέσμευσή του, εμείς, ως η επόμενη διοίκηση του δήμου, θα τα ανοίξουμε και πάλι, ως δημοτικά.

Το μόνο «σφάλμα» σε όλα αυτά είναι, ότι ξεχάσαμε παντελώς, ότι ο μοναδικός «αγωνιστής» του τόπου και της χώρας είναι ο επαγγελματίας διαδηλωτής και μονίμως διαμαρτυρόμενος και ειρωνευόμενος όλους τους άλλους κ. Κορτζίδης.

Μας ειρωνεύεται για την δημόσια δέσμευση μας πως, αν κλείσουν τα πολυϊατρεία - κάτι που γνωρίζει ότι δεν εξαρτάται από εμάς αλλά από την κυβέρνηση - εμείς θα τα ανοίξουμε ξανά ως δημοτικά για να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες.

Γιατί δεν κάνει το ίδιο ο υβριστής δήμαρχος υιοθετώντας την πρόταση Πατούλη για τη δημιουργία δημοτικών ΚΕΠ Υγείας;

Δεν το κάνει γιατί δεν το θέλει, αλλά και δεν μπορεί. Γιατί, εκτός από το να καταγγέλλει τους πάντες και τα πάντα, δείχνει πλέον ξεκάθαρα ότι δεν διαθέτει όραμα, σχεδιασμό, πρόγραμμα και ικανότητα δράσης σε οτιδήποτε δημιουργικό για την πόλη.

Όσο για τον χαρακτηρισμό «μαυρογυαλούρος», του τον επιστρέφουμε  μιας και περιγράφει τον «υποκριτή και ανίκανο πολιτικό. ο οποίος προέρχεται  από πολιτική φάρα και ασκεί δημόσιο αξίωμα», δηλαδή στην περίπτωση του δήμου τον ίδιο τον δήμαρχο.

Δήμαρχε, αν δεν μπορείτε πλέον να ασκήσετε με σοβαρότητα και αξιοπρέπεια το αξίωμα που σας εμπιστεύθηκαν οι δημότες, αφήστε κατά μέρος τις συνεχείς ύβρεις, τους χαρακτηρισμούς, τις διαστρεβλώσεις, τις φανφάρες και τα επικοινωνιακά κόλπα σας και παραιτηθείτε, πριν σας παραιτήσει ο λαός στις επόμενες εκλογές.

Γιατί δεν αξίζει στην πόλη να έχει έναν υβριστή δήμαρχο που διαθέτει τόση αμετροέπεια, ανικανότητα και τέτοιου είδους ανεπίτρεπτη συμπεριφορά.

Είναι προφανές σε όλους, ότι ο κ. Χρ. Κορτζίδης, βλέποντας πλέον τα αδιέξοδά του και το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια του, έριξε το πλασματικό προσωπείο του «καλού και ευγενικού» ανθρώπου και αποκάλυψε τον πραγματικό εαυτό του,

Δεν θα τον ακολουθήσουμε σε αυτόν τον βρώμικο πόλεμο που δείχνει να έχει αρχίσει για να μείνει γαντζωμένος «πάση θυσία» στην βολική για τον ίδιο και τους περί αυτόν καρέκλα του.