Ανακοινωσεις:

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Εγκρίθηκαν οι εισηγήσεις για το Ιδρυτικό Συνέδριο της νέας ενιαίας παράταξης


OI EKPROSOSPOI TWN 3 PARATAKSEWN

Την Δευτέρα, 28 Ιανουαραίου 2013, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του δημοτικού Ωδείου «Γ. Μιχαλακέας», η προγραμματισμένη τρίτη και τελευταία ολομέλεια της προσωρινής Κεντρικής Επιτροπής της ενιαίας ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης που προέκυψε από τα μέλη των Κ.Ε. των τριών πρώην παρατάξεων της αντιπολίτευσης Ελληνικού-Αργυρούπολης «Αγώνας για το Μέλλον», «Σύγχρονη Πόλη» και « Αναγέννηση».

Οι τέσσερεις θεματικές πολυμελείς μεικτές Επιτροπές που είχαν συγκροτηθεί ολοκλήρωσαν με επιτυχία το έργο τους και παίρνοντας υπόψη και τα αποτελέσματα της δημόσιας διαβούλευσης με τους δημότες, παρουσίασαν στην Ολομέλεια τα αποτελέσματα της δουλειάς τους, αποσπώντας εύσημα από όλους τους παριστάμενους για την αρμονική συνεργασία των μελών τους και για την έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών τους .

Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος και ευρεία ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των 92 παρόντων μελών της Ολομέλειας, τα οποία ψηφίζοντας αποφάσισαν, ενέκριναν για εισήγηση στο Ιδρυτικό Συνέδριο της 3ης Φεβρουαρίου το όνομα, το σήμα και τους σκοπούς της ενιαίας παράταξης, το κείμενο του Καταστατικού της, καθώς και το είδος, το πλήθος, τη δομή και τις αρμοδιότητες όλων των Οργάνων Λειτουργίας της.

Τέλος, αποφασίσθηκε να προταθεί στο Συνέδριο να συμμετέχουν στην Κεντρική Επιτροπή, ως αριστίδην μέλη, όλα τα ιδρυτικά μέλη της ενιαίας παράταξης, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοί της.

Οι εργασίες της 3ης και τελευταίας Ολομέλειας ολοκληρώθηκαν με ένα παρατεταμένο θερμό χειροκρότημα των 92 παρόντων μελών, που έδωσαν το επόμενο ραντεβού τους στο Ιδρυτικό Συνέδριο της ενιαίας και ανεξάρτητης παράταξης την Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2013.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου