Ανακοινωσεις:

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Ολοι οι υποψήφιοι Δημοτικοί & Τοπικοί Σύμβουλοι της "ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ" του Δημάρχου μας Γιάννη Κωνσταντάτου



Με άρωμα γυναίκας, αξιοσύνης, εμπειρίας, ικανότητας, δυναμισμού και φρεσκάδας είναι τα ψηφοδέλτια των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων της "ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ" του Δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης και εκ νέου υποψηφίου, Γιάννη Κωνσταντάτου.
Προέρχονται από όλο το δημοκρατικό πολιτικό φάσμα, εκπροσωπούν ευρεία επαγγελματική και επιστημονική γκάμα, έχουν ιδιίατερες ικανότητες και γερές ρίζες στην τοπική κοινωνία, καθώς και έντονη δραστηριότητα.
Η αυτοδιοικητική εμπειρία τους σε συνδυασμό με την όρεξη και την ορμητικότητα της νέας γενιάς των υποψηφίων, δημιουργούν το  δυναμικό μίγμα που απαιτείται στην προσπάθεια του Δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης να συνεχίσει με επιτυχία, όπως έχει κάνει μέχρι σήμερα, το εξαιρετικό και πολισχιδές έργο του σε όλους τους τομείς, υλοποιόντας το νέο φιλόδοξο προεκλογικό πρόγραμμά του της περιόδου 2019-2023 για τον βραβευμένο και πρωτοπόρο πλέον στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δ. Ελληνικού - Αργυρούπολης. 
Για να δείτε (κατά αλφαβητική σειρά) όλα τα προφιλ των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων της "ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ" πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους:
Α. ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
1. Οι Υποψήφιοι/-ες Δημοτικοί Σύμβουλοι δημοτικής ενότητας Αργυρούπολης
2. Οι Υποψήφιοι/-ες Δημοτικοί Σύμβουλοι δημοτικής ενότητας Ελληνικού
Β. ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
1. Οι υποψήφιοι/-ες Τοπικοί Σύμβουλοι της "ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ" για την δημοτική ενότητα Ελληνικού
2. Οι υποψήφιοι/-ες Τοπικοί Σύμβουλοι της "ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ" για την δημοτική ενότητα Αργυρούπολης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου