Ανακοινωσεις:

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Στις 11 Μαρτίου 2018 το 3ο Συνέδριο της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ» Ελληνικού – Αργυρούπολης.




Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (24/1) η τελευταία συνεδρίαση της ολομέλειας της Κεντρικής Επιτροπήςς (Κ.Ε.) της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ» στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ».

Ο επικεφαλής της παράταξης, Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, ενημέρωσε διεξοδικά τα μέλη της Κ.Ε. για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν τον Δήμο και την παράταξη και στη συνέχεια επακολούθησε σχετική συζήτηση και τοποθετήσεις μελών.

Αποφασίσθηκε ομόφωνα, όπως το 3ο Συνέδριο της παράταξης πραγματοποιηθεί την  Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018, με κεντρικό σύνθημα « Η Παράταξη των Εργων Συζητά για το Μέλλον της Πόλης που Αγαπάμε».

Σημειώνεται, ότι το 3ο Συνέδριο της μεγάλης, ενιαίας και ανεξάρτητης παράταξής μας, εκτός των άλλων, θα εκλέξει τη νέα Κ.Ε. της από την οποία θα προέλθουν τα λοιπά Οργανα λειτουργίας της, τον επικεφαλή της παράταξης και υποψήφιο Δημαρχό της στις προσεχείς αυτοδοικητικές εκλογές, θα καθορίσει  βασικούς άξονες του προεκλογικού της προγράμματος και, κυρίως, θα σηματοδοτήσει την έναρξη της νέας νικηφόρου πορεία της προς τις δημοτικές εκλογές του 2019, που αναμένεται, κατά κοινή ομολογία, να είναι στο τέλος θριαμβευτική.

Να τονισθεί, ότι, όπως δήλωσε ο Γιάννης Κωνσταντάτος, το 3ο συνέδριο θα αποτελέσει την τελευταία ευκαιρία όλων εκείνων που επιθυμούν να ενταχθούν και να πλαισιώσουν την "ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ" - σεβόμενοι τις αρχές της - στην πορεία της προς τις προσεχείς εκλογές   


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου