Ανακοινωσεις:

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΡΓΥΡΟΎΠΟΛΗΣ, ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥΦίλες και Φίλοι, 

Η γέννηση του Θεανθρώπου στέλνει το μήνυμα της αγάπης, της αλληλεγγύης,  της ελπίδας και της πίστης στις καρδιές των ανθρώπων.

Το μήνυμα των Χριστουγέννων, προβάλει πιο επίκαιρο από ποτέ, κάτω από τις σημερινές εξαιρετικά δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που διανύει η πατρίδα μας.

Τα συναισθήματα αλληλεγγύης, αλληλοϋποστήριξης και ανθρωπιάς είμαι σίγουρος ότι μας διακατέχουν όλους, ιδιαίτερα για τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη.

Αυτά τα συναισθήματα διακατέχουν και εμάς, ως νέα Δημοτική Αρχή, που από τους πρώτους στόχους μας ήταν και είναι να σταθούμε δίπλα στους ανήμπορους συμπολίτες μας, που έχουν ανάγκη από την στήριξη και την συμπαράστασή μας, όχι μόνο τούτες τις Άγιες Μέρες, αλλά όλες τις μέρες του χρόνου.

Παρ’ όλες τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας, δεν κλαίμε, δεν μεμψιμοιρούμε αλλά με τον απαραίτητο προγραμματισμό και τη σωστή διαχείριση προχωρούμε μπροστά  αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο πόρο για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε, όσο μπορούμε καλύτερα, στις ανάγκες των συμπολιτών μας. Μέσα τους τέσσερεις πρώτους μήνες της διοίκησής μας δημιουργήσαμε και λειτουργούμε το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο μας, το Κοινωνικό Φροντιστήριο, το Νεφρολογικό Ιατρείο, Προγράμματα Στήριξης Υγείας και Εμβολιασμών Παιδιών,  ενώ τις προσεχείς μέρες θα εγκαινιάσουμε την 1η γραμμή της Δημοτικής Συγκοινωνίας μας.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στον καθένα σας ξεχωριστά και στις οικογένειες σας, οι άγιες μέρες των Χριστουγέννων  να είναι για όλους η αφετηρία μιας νέας δημιουργικής περιόδου, να σηματοδοτήσουν το ξεπέρασμα της κρίσης και τη νέα αρχή, στην οποία θα ενσαρκώνεται το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων: Της αγάπης και της αλληλεγγύης.

Απευθύνομαι σε όλους και όλες σας για να σας ευχηθώ ολόψυχα, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχές το Νέο Έτος 2015. 

Γιάννης Κωνσταντάτος
Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου