Ανακοινωσεις:

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Διεύρυνση της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ με νέες δυνάμεις και μέλη από Αργυρούπολη και Ελληνικό


Την Δευτέρα, 16 -12-2013, συγκλήθηκε σε τακτική συνεδρίαση η Ολομέλεια της Κεντρικής Επιτροπής της “Ενωμένης Πόλης” στην αίθουσα του Α ΚΑΠΗ Αργυρούπολης. 

Η Συνεδρίαση είχε ως κεντρικό της θέμα την έγκριση εισδοχής νέων μελών σε αυτήν, σύμφωνα με όσα ορίζει το Καταστατικό της παράταξης, αφού  μέλος  της ΚΕ μπορεί να γίνει κάποιος, μόνο κατόπιν ορισμού του από το Συνέδριο, ή έγκρισής του από την ΚΕ. 

Έτσι μετά από πρόταση του προέδρου, κ. Γιάννη Κωνσταντάτου, και ομόφωνη απόφαση της  Κ.Ε. στην οικογένεια της «Ενωμένης Πόλης» εντάχθηκε μια ακόμα δημοτική κίνηση , οι «Ελεύθεροι Πολίτες Ελληνικού-Αργυρούπολης», η τέταρτη παράταξη  που θα συμμετέχει πλέον ενεργά με τα στελέχη της στις τάξεις μας , και, επιπλέον, 12 νέες παρουσίες στα δημοτικά μας πράγματα, κυρίως από την δημοτική κοινότητα Ελληνικού.

Ολοι ανταποκρίθηκαν στο  κάλεσμα της παράταξής  μας, να ενωθούν  οι  δυνάμεις μας, δίχως όρους, προϋποθέσεις και κομματικές αγκυλώσεις ή  εξαρτήσεις, με όσους επιθυμούν την αλλαγή της πολιτικής στην διοίκηση του δήμου και την επιστροφή στην ανάπτυξη και τα έργα. 

Η «Ενωμένη Πόλη» συνεχίζει την διεύρυνση της, σταθερά και αμετάκλητα προσανατολισμένη στον ακομμάτιστο και ανεξάρτητο χαρακτήρα της, καθώς θα ακολουθήσουν σύντομα και νέες συνεργασίες με άλλους φορείς, κινήσεις και προσωπικότητες.


Οι εργασίες της Κ.Ε. συνεχίσθηκαν και ολοκληρώθηκαν με τον  οικονομικό απολογισμό και την εφ όλης της ύλης συζήτηση, αναφορικά με τις προγραμματισμένες δράσεις και τους στόχους της παράταξης  το προσεχές διάστημα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου