Ανακοινωσεις:

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Η 1η συνεδρίαση της νέας Κεντρικής Επιτροπής (Κ.Ε.) της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ» - Προχωράμε δυνατά μπροστά




Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (20/4), η πρώτη συνεδρίαση της Κ.Ε. της παράταξής μας.
Ως γνωστόν, η νέα Κ.Ε. εκλέχθηκε από το 3ο Συνέδριο της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ, που πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία την Κυριακή, 11-3-2018.


Τις εργασίες της Κ.Ε. κήρυξε ο επικεφαλής της παράταξης, νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, ο οποίος ενημέρωσε το σώμα για τις τρέχουσες εξελίξεις και καθόρισε τις βασικές γραμμές της πορείας της παράταξης προς τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Επακολούθησε γόνιμος διάλογος και στη συνέχεια με πρόταση του επικεφαλή της παράταξης, που έγινε ομόφωνα δεκτή από τα μέλη της Κ.Ε., καθορίσθηκε η σύνθεση της νέας Πολιτικής Γραμματείας και του Οργανωτικού της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ, που θα οδηγήσουν την παράταξη στη νέα νικηφόρα πορεία της προς τις εκλογές.


Η σύνθεση της νέας Πολιτικής Γραμματείας και του Οργανωτικού της παράταξης έχει ως εξής:

Ο νέος Γραμματέας είναι ο Στάθης Παντελόπουλος και μέλη οι Δρελιώσης Θανάσης , Βάγιας Κώστας Συτρά Βάσω, Κακαβάς Μαρίνος, Κωστάκης Μιχάλης, Αβεζόγλου Γιώργος, Ζέλιος Γιώργος Ανδρουτσοπούλου Δήμητρα, Πετράς Γιώργος, Βικελής Δημήτρης, Τζεμπελίκος Κώστας, Κούκου Μαρία, Δεδέκης Βλάσης, Σφυρίδης Μιχάλης, Αρβανίτης Νίκος, Μούστος, Παναγιώτης, Χαραλαμπόπουλος Σωτήρης, Φύτρος Παναγιώτης, Κόκκαλης Τάκης, Καρπούζας Φίλιππος, Τσιουράκης Νίκος.

Οι εργασίες της Κ.Ε. έκλεισαν σε κλίμα ενθουσιασμού και με την κοινή ισχυρή πεποίθηση ότι προχωράμε μπροστά δυνατά, για την εκ νέου νικηφόρα πορεία της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ, με οποιοδήποτε εκλογικό σύστημα και αν εφαρμοσθεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου