Ανακοινωσεις:

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Με συμμετοχή πλήθους πολιτών πραγματοποιήθηκε η γιορτή της Κοπής της Πίτας της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ


enom poli pita 18 

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 , πραγματοποιήθηκε στο κέντρο ΑΚΡΩΤΗΡΙ με εντυπωσιακή συμμετοχή εκατοντάδων δημοτών η καθιερωμένη τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της δημοτικής παράταξης « ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ» του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου.

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός, ότι αρκετός κόσμος δεν μπόρεσε τελικά να συμμετάσχει στην όμορφη αυτή γιορτή, διότι οι διαθέσιμες θέσεις της μεγάλης αίθουσας του κέντρου είχαν από νωρίς καλυφθεί πλήρως!

enom poli pita 18 1

Παρόντες ο Δήμαρχος Παλ. Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, επικεφαλής ή εκπρόσωποι Συλλόγων και Οργανώσεων της πόλης όλοι οι Αντιδήμαρχοι και Σύμβουλοι της παράταξης κ.α. επίσημοι.

Στην τελετή απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την προσφορά τους στην Τοπικοί Αυτοδιοίκηση στους κ.κ. Μιχάλη Κωστάκη, Βαγγέλης Μπουλούκο και στον εκ των ιδρυτών της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ, κ. Σωτήρη Χαραλαμπόπουλο

enom poli pita 18 3

Ο επικεφαλής της παράταξης, Δήμαρχος Κωνσταντάτος, εμφανώς συγκινημένος για την αθρόα προσέλευση των δημοτών, εξέφρασε προς αυτούς τις θερμές ευχαριστήριες του, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι τις μεγάλες παρατάξεις - όπως είναι η μεγάλη, ενιαία και ανεξάρτητη παράταξη της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ - τις κάνουν οι άνθρωποι με τη συμμετοχή και την αγάπη τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου