Ανακοινωσεις:

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Σοβαρευτείτε επιτέλους κύριοι της απερχόμενης διοίκησης!


Προεκλογικά,  οι παπαγάλοι του απερχόμενου δήμαρχου για να τρομοκρατήσουν τους γονείς διέδιδαν ψευδώς, μεταξύ των πολλών άλλων, πως αν βγει ο Κωνσταντάτος  θα… καταργήσει το CAMP για την θερινή απασχόληση των παιδιών της πόλης.

Αντί να κάνουν  έγκαιρα και σωστά τις διαδικασίες για τις αναγκαίες προσλήψεις για το CAMP, τα έκαναν και εδώ μπάχαλο με αποτέλεσμα να στείλουν καθυστερημένα στην Περιφέρεια τα αιτήματά τους, εν πλήρη γνώση τους, ότι είχαν ήδη απαγορευθεί οι προσλήψεις, λόγω των επικείμενων εκλογών.

Ετσι, για πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου, το θερινό CAMP για τα παιδιά βρίσκεται στον αέρα, λόγω της δίκης τους ολιγωρίας που προσπαθούν και πάλι να αποκρύψουν, ενώ σε ανακοίνωση τους αναφέρουν ότι φταίει και για αυτό ….. ο Κωνσταντάτος, ο οποίος όμως αναλαμβάνει τα καθήκοντά του από τον προσεχή Σεπτέμβριο!!

Ακόμη και τώρα, δεν έχουν λάβει το μήνυμα που τους έστειλε στις 25-5-2014 ο λαός της Πόλης και, όπως πάντα, μόνιμα ανεύθυνοι για όλα, εξακολουθούν, όπως και πριν, να παραπλανούν με ηθελημένα ψέματα τους πολίτες, που ευτυχώς όμως τους έχουν πια καταλάβει.


Ας σοβαρευτούν επιτέλους, έστω και στο τέλος της θητείας τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου