Ανακοινωσεις:

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Νέα διάθεση προϊόντων από το Ε.Κ.Κ.Ε.Α. - Μήνυμα Γ. Κωνσταντάτου για τη συμπλήρωση ενός χρόνου δράσης Ένα χρόνο έκλεισε η διάθεση φθηνών προϊόντων και προϊόντων παραγωγού από την δημοτική μας παράταξη και το Eθελοντικό Κοινωνικό Κίνημα Ελληνικού-Αργυρούπολης (ΕΚΚΕΑ).

Περισσότεροι από 4.000 δημότες μας έχουν εξυπηρετηθεί και συνεχίζουμε την δράση μας κανονικά  το Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013, με την διάθεση 40 περίπου προϊόντων. 

Θέλω να υπογραμμίσω ότι το «κίνημα της πατάτας» που άρχισε πέρυσι, εμείς πρώτοι το ξεκινήσαμε στην Αθήνα, ενώ καμία άλλη αξιωματική αντιπολίτευση των δήμων της Αττικής δεν διοργανώνει ανάλογες δράσεις. Αυτό οφείλεται στην άοκνη εθελοντική εργασία των μελών μας, τους οποίους ευχαριστώ θερμά για τον χρόνο και τον κόπο τους.

Το έργο μας είναι δύσκολο αλλά κατορθωτό, έστω και αν εμείς δεν διαθέτουμε το μηχανισμό του δήμου, ούτε τα γραφεία, ούτε τα μέσα επικοινωνίας, τα εκτυπωτικά και τους υπαλλήλους, που ο δήμαρχος κ. Χρ. Κορτζίδης αξιοποιεί για τον ίδιο σκοπό, ανταγωνιστικά απέναντι μας, αλλά υποστηρίζουμε όλα αυτά με τις δικές μας και μόνο δυνάμεις!

Γιάννης Κωνσταντάτος 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου